Address beech timber company

Toplita 172, com. Malureni, Arges, ROMANIA

Phone beech timber company

+40.751.021.763; Fax: +40.248.765.105

  • EN
  • RO

Compania

Societatea comerciala EURO PRO CONSTRUCT 2004 SRL a fost fondata in anul 2004. Peste entuziasmul aferent inceputurilor si tineretii s-a suprapus, inca de la inceput, o vasta experienta a asociatilor, in productia de produse semifinite din lemn (cherestele, furnire, placaje si PFL) capatata de acestia in activitatea depusa anterior, ca manageri la cel mai mare complex industrial de prelucrare a lemnului din Romania.

 

Aceasta experienta, impreuna cu resursele necesare, a condus la o dezvolatare continua si armonioasa a societatii, astfel ca in acest moment activitatea se desfasoara pe platforma de productie din Malureni, Arges, cu o dotare ce include utilaje performante care asigura o inalta calitate si finete produselor obtinute.

 

Pe langa dotarea tehnica corespunzatoare, de cea mai mare importanta este si materia prima utilizata in productie. Societatea are acces la resurse constante si de calitate de bustean de fag, din bazinele forestiere din Carpatii sudici ai Romaniei.

 

Nu in ultimul rand, plasarea avantajoasa, atat in apropiere de sursele de  materii prime, cat si la reteaua logistica de conexiune cu portul Constanta, conduc la un control judicios al costurilor de productie si expeditie si implicit, la posibilitatea de a oferi conditii foarte competitive de pret si termene de livrare prompte.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici DE ACORD